20 september 2016

Verkoop gestart nieuwe fase

De verkoop van de nieuwe fase is officieel gestart. De nieuwe fase is gesitueerd naast het huidige plangebied van De Nieuwe Gooye, achter de Haveloozeweg. In totaal worden er 32 prachtige woningen gerealiseerd helemaal in de sfeer van de huidige Nieuwe Gooye.

Eengezinswoningen Estate Invest gaat diverse woningtype realiseren. Zo worden er prachtige eengezinswoningen gerealiseerd met oog voor detail. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zullen ook deze woningen een luxueuze uitstraling krijgen. Alle woningen hebben een uniek gevelbeeld met fraaie aspecten.

Twee-onder-een-kapwoningen De twee-onder-een-kapwoningen zijn ook weer ruim opgezet met een charmante en klassieke uitstraling. Er zijn twee woningtypes beschikbaar. Ook is er de keuze om de woning met twee meter te verlengen. Met de diverse optionele keuzes is de woning geheel naar eigen smaak te realiseren.

Levensloopbestendige woningen Liever gelijkvloers wonen in de mooiste woonwijk van Nederland? We zijn ook voornemens om twee verschillende types levensloopwoningen te realiseren. Hier zijn weer verschillende opties mogelijk zoals een garage, dakkapel of verlenging van de woning. De woningen zijn prachtig afgewerkt met een chique uitstraling.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Meer nieuws