De Nieuwe Gooye wordt ook wel de mooiste woonwijk van Nederland genoemd.
Deze prachtige woonwijk wordt geroemd door zijn unieke uitstraling,
tijdloze architectuur, groene ruimte en vele waterpartijen.

De Nieuwe Gooye wordt ook wel de mooiste woonwijk van Nederland genoemd.

De Nieuwe Gooye te Dirksland is een sfeervolle en ruim opgezette woonwijk. Inmiddels zijn er ruim 200 woningen gerealiseerd. Iedereen die De Nieuwe Gooye bezoekt, proeft de unieke sfeer van dit uitzonderlijke plan.  De sfeer wordt gecreëerd door hoogwaardig materiaalgebruik te combineren met een sfeervolle, tijdeloze bouwstijl. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan de smaakvolle detailleringen van de woningen.

De Nieuwe Gooye is een uniek project waarbij de door ons gesignaleerde vraag is vertaald naar duurzame en betaalbare woningen met een luxueuze uitstraling. Hierbij zijn er geen concessies gedaan qua perceeloppervlakte, woongenot, kwaliteit en uitstraling. De Nieuwe Gooye is daardoor innovatief en onderscheidend.

De Nieuwe Gooye heeft een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Het project is echt een doorbraak op de woningmarkt geweest. Daarbij komt nog dat De Nieuwe Gooye een prachtige, ruim opgezette woonwijk is met veel water, groenvoorzieningen en een speeltuin.

De ligging van De Nieuwe Gooye
Het Project De Nieuwe Gooye ligt aan de achterkant van Dirksland. Hierdoor ontstaat er veel ruimte en vrijheid rondom deze locatie. Op nog geen vijf minuten loopafstand zijn er twee kwalitatief goede basisscholen gevestigd. Het multifunctionele sportcomplex De Gooye ligt ook op steenworp afstand. Dichtbij alle voorzieningen, maar toch de ruimte van de polder. De Nieuwe gooye heeft veel te bieden aan woningzoekende. Zo zijn er verschillende soorten woningen in verschillende prijsklasse.